Menu 2

Undertøj til motion

Når du motionerer er det vigtigt at have det rigtige tøj på, i høj grad er det vigtigt at iføre sig noget undertøj som sidder godt. Billige boxershorts kan hurtigt komme til at genere og i værste fald være med til at gnave på indersiden af låret så der kan komme små hudafskrabninger.

Et godt eksempel på gode boxershorts til motion som ikke koster alt for meget er Levis boxershorts som sidder godt og bliver ved med at sidde godt når først du begynder at røre dig, får pulsen til at stige og begynder at svede.

Udover undertøjet er det også vigtigt med andet tøj og fodtøj. Løber du skal du sikre dig at have nogen gode løbesko som sidder rigtigt på din fod. I værste tilfælde kan du komme til at løbe skævt og dermed få skader i lår og resten af benet.

Du vil også hurtigt kunne få store vabler ved at løbe med de forkerte sko, og er skoene lidt for løse kan du komme til at vrikke om.

På ben og overkrop skal du have tøj der passer til dit aktivitetsniveau samt temperaturen. Tager du et par langbukser på til en hård løbetur i solen på en varm sommerdag, kan du hurtigt blive så ophedet som det ikke længere er sjovt at motionere. Omvendt vil det naturligt heller ikke være optimalt at iføre sig t-shirts og korte bukser til en gå tur i frostvejr.