Menu 2

Øjeblikke

Når der dyrkes sport og motion sker der mange ting på få øjeblikke. Professionelle fotografer er gode til at fange disse øjeblikke, mens amatører ofte får taget grumsede billeder lige før eller lige efter det vigtige øjeblik.

Et super godt billede taget af en professionel fotograf midt i en sportsbegivenhed kan fortælle rigtigt meget, så går du meget op i din sport og vil du gerne forevige et super minde om sporten, så slå dig sammen med de andre på holdet og få betalt en professionel fotograf så i kan få fotograferet nogen super billeder til minderne.

Når du får fotografierne fra fotografen, kan du samle dem i et album, hvis du tror på at du får det åbnet og kigge i det. En nok bedre løsning er at gå til en professionel rammemontør og få lavet en ramme af høj kvalitet.

Med en professionel indramning i en håndbygget ramme får du virkeligt noget ud af dit fotografi.

Du kan få bygget mange forskellige fotorammer, så tag en rammemontør med på råd inden du vælger ramme.

Blandt andet kan du vælge mellem trærammer og alurammer, men det stopper ikke her. Du kan vælge rammer i mange forskellige former, størrelser og farver. Eksempelvis kan du købe sorte rammer, farvede rammer med højglans, guldrammer og sølvrammer.